Pak de draad weer positief op met een kick-off!

Stap voor stap mogen we steeds weer ietsjes meer. De terrassen gaan weer open. Bedrijven laten, waar het kan, mensen toe op kantoor. Onze economie komt gelukkig langzaam maar zeker weer op gang. Wanneer jouw bedrijf straks haar deuren weer opent, voel je je natuurlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van je team. Maar je wilt ze ook bedanken voor hun flexibele instelling en motiveren om weer met z’n allen de schouders er onder te zetten.

Ook al is het nog niet zover, je denkt er vast al over na. Hoe gaat het werk er straks uitzien? Hoe wil je jouw team straks weer verwelkomen of bedanken? Ook wij zijn daar al volop mee bezig: hoe kunnen we mensen op een persoonlijke manier verrassen? Hoe kan jij de eerste werkdag verrassend beginnen en jouw werknemers of collega’s bedanken én motiveren? Dat kan bijvoorbeeld met een inspirerende kick off! Uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. Samen met jou kunnen we tot een maatwerkoplossing komen, die past bij de identiteit van het bedrijf en de boodschap die je mee wilt geven.

Wij kijken naar wat straks wel kan: kleinschalige bijeenkomsten met persoonlijke aandacht. Even dat moment nemen, om een tijd van beperkingen af te sluiten en een tijd van nieuwe mogelijkheden te starten. Een lach op het gezicht toveren en zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat kan zelfs met iets kleins. Bij een kick-off gaat het om het overbrengen van inspirerende en positieve energie. Wij denken graag met je mee hoe we jouw werknemers kunnen verbinden met een onvergetelijke ervaring.