Verbind met online video en online events: juist nu!

Velen zullen die ouderwetse, persoonlijke contacten missen. Het alledaagse ritueel op kantoor: een grap, elkaar aankijken, klopje op de schouder… tijdens een lunch, tijdens een bespreking. Sparren met je collega’s, nieuwe kansen creëren, het onmogelijke mogelijk willen maken en je mee laten liften op de groepsenergie.

Grote kans dat je deze blog leest aan jouw eettafel, ver weg van de collega’s, werknemers of stakeholders. Nu realiseer je je des te meer hoeveel impact live communicatie heeft, en vraag je je af hoe je toch nog op een pakkende en overtuigende manier elkaar kan bereiken, blijven boeien en verbinden.

Persoonlijk contact is natuurlijk onvervangbaar, maar hoe zou het zijn als je mensen kunt raken met een mooi verhaal? Je doelgroep jouw merk laten zien, beleven en zorgen dat zij zich ermee kunnen identificeren. Deze gedachte heeft ons de laatste weken veel bezig gehouden. Er is zoveel wat wèl kan.

Online events en online video lenen zich uitstekend om je stakeholders te betrekken bij jouw merk. Je publiek op je eigen persoonlijke manier toespreken, de interactie aangaan en de passie en emotie losmaken die past bij jouw boodschap.

En… door dingen eens anders te benaderen komen misschien wel de leukste creatieve ideeën naar voren. Zo zijn er tal van interessante online sponsormogelijkheden. Of je bedenkt een offline communicatie-actie die naadloos op jouw online video of event aansluit. Laat bijvoorbeeld een lekkere lunch of een mooi magazine als naslagwerk bezorgen bij alle deelnemers. Dat heeft niet alleen een positief effect op je ontvanger, het wordt ook als zeer sympathiek ervaren.

Natuurlijk willen wij je helpen! Wij beschikken over een professionele studio en kunnen het gehele proces van script, opname en editing tot in de kleinste details voor je regelen. Maar ook door simpelweg met je mee te denken (want zo simpel is het niet!). Online events en online video zijn prachtige communicatiemiddelen, er is heel veel mogelijk.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Zorgdragen voor de ontwikkeling en/of uitwerking van een (creatief) concept;
  • Voorzien in een professionele studio;
  • Voorzien in opnamemogelijkheden op een externe locatie;
  • Ondersteuning en materialen voor beeld- en geluidopnames;
  • Ondersteuning in editing, script, regie;
  • Meedenken over de vertaalslag van het concept naar jouw communicatieplan.

Uiteindelijk draait het om het overbrengen van dezelfde positieve energie als bij een live moment. En die energie voelen wij bij Bax Projects als geen ander!