Een onvergetelijke indruk op de beurs

Jouw presentatie op de beurs is dé kans om bestaande klanten te binden. En om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten bij potentiële klanten. Een onderscheidende stand die jouw identiteit ondersteunt en uitdraagt is daarom essentieel. Wij gaan verder dan slechts creatieve standbouw en zorgen voor een stand die optimaal traffic genereerd. Naast het mooie plaatje, realiseren onze standbouwers dat de stand moet leven. Daarbij regelen we alles tot in de puntjes. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het aanvragen van alle benodigdheden. Koffie, wateraansluiting, internet, alles is in orde gemaakt zodat jij je kan focussen op het verkrijgen van leads. Dat is nog eens projectbegeleiding van a tot z!

Elke stap is er één vooruit

Met onze ruime ervaring in standbouw en communicatie verzorgen wij een complete stand die converteert. Bijvoorbeeld door het inzetten van goed getrainde hostessen, die meer doen dan alleen glimlachen… Een prachtige beursstand is voor ons alleen nog maar een uitgangspunt. We gaan veel verder, verder dan standaard: tot in de kleinste details denken we mee met jouw merkactivatie, branding en de perfecte styling.

Helemaal nieuw vanaf de basis of met inzet van bestaande elementen, een grote of een kleine beursstand… Wij als doorgewinterde experts hebben voor iedere beurs het juiste concept.

Daarbij denken we in alle fasen van de standbouw en het concept met je mee:

  • Op-, afbouw en transport
  • Klein of groot, 8m² of 800m² (of groter...)
  • Duurzame opslag

BTW: de Bax Toegevoegde Waarde

  • Eén vast contactpersoon tijdens het hele proces
  • Hands-on en can-do mentaliteit
  • 24/7 inzetbaar

Offerte ontvangen?

Klik hier