Toyota: Dat is de WoW van Toyota

Het vertrouwde koepelpaviljoen van Louwman & Parqui in Raamsdonksveer heeft een complete metamorfose ondergaan. Althans: voor vier dagen. Afgelopen 14, 15, 16 en 17 december bouwde Louwman & Parqui namelijk flink aan een succesvolle toekomst met de spectaculaire presentatie van maar liefst 7 nieuwe Toyota modellen en 2 Lexus modellen. Al gelijk bij de afslag werd duidelijk dat er iets groots stond te gebeuren. Eenmaal binnen werden die verwachtingen royaal waargemaakt tijdens een spektakeldiner waarin aan de gasten alvast een kijkje werd gegund in de vier seizoenen van het komende jaar.

Terwijl de gasten genoten van hospitality met een brede en vanzelfsprekende glimlach en culinair flink in de watten werden gelegd, sloot het podiumprogramma naadloos aan bij de exposure van de nieuwe modellen én het jaargetijde van hun lancering.

Samen met de klant kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd evenement dat alle verwachtingen overtroffen heeft. Hoewel Louwman & Parquize er ambitieuze doelstellingen aan dit event verbond, werden die royaal behaald. Letterlijk werd de weg vrijgemaakt voor toekomstige successen met prachtige nieuwe modellen die stuk voor stuk in een heel bijzondere én afwisselende omgeving werden gelanceerd. Live-communicatie op z’n best onder de regie van ervaren profs.

Zo’n krachtige samenwerking kán niet anders dan naar succes leiden.

Louwman & Parqui is er klaar voor.

Dat is de WoW van Toyota

Nationale Nederlanden: Volvo ocean race

20 jaar lang was Delta Lloyd onlosmakelijk verbonden met de watersport. Samen met het Watersportverbond hebben zij de populariteit van de watersport laten groeien. Wij zijn dankbaar en trots dat wij ruim 10 jaar mee hebben mogen werken aan deze projecten.

Ook zijn wij blij dat wij een bijdrage hebben geleverd aan een waardig afscheid van het merk Delta Lloyd, dat samen met Nationale Nederlanden verder gaat onder Nationale Nederlanden. De Volvo Ocean Race was hiervoor het ideale moment. Delta Lloyd en haar medewerkers kreeg na de watersport activiteiten een spetterende show te zien met Causes, Racoon, Chef’Special en Delta Lloyd’s eigen band.

Nationale Nederlanden, Het Watersportverbond, Prism en Delta Lloyd, bedankt!

20 jaar watersportsponsering

Nationale Nederlanden, Het Watersportverbond, Prism en Delta Lloyd, bedankt!

1 2 3 4 >

Een greep uit onze klanten