Perfectie zit in ons DNA

We zijn als evenementen bureau voortdurend op zoek naar de beste locaties, inspirerende sprekers, verrassende entertainment, gezonde catering en interactie met de doelgroep. Wij staan bekend om onze obsessie voor perfectie. We zijn een team dat events organiseren. Jouw evenement moet het perfecte plaatje worden. Daarom zien wij erop toe dat locaties voortreffelijk worden gestyled met passende decoratie en branding. Met plezier zetten wij die fameuze extra stap, vanaf het uitnodigingstraject totdat de laatste gast tevreden het evenement verlaat. Of het nu gaat om het organiseren van een privé of zakelijk evenement, voor consumenten of B2B, grote of kleine groepen, in binnen- of buitenland: Wij creëren het evenement dat perfect bij jou past en een bijdrage levert aan het behalen van je doelstellingen.

Onze expertise

Bij ons evenementen bureau hebben wij de beschikking over een gigantisch netwerk van gespecialiseerde professionals. Dan hebben we het over specialisten in events, producers, entertainment, decorateurs en geroutineerde culinaire crews. Als we de expertise niet hebben, halen we die in huis. Expertise delen om te kunnen vermenigvuldigen.

Die veelzijdigheid maakt ons bewezen meesters in het organiseren van productlanceringen, presentaties, congressen, sales meetings, masterclasses, live shows, jubilea en bedrijfsfeesten, award shows, relatie-events en feesten.

 

BTW: de Bax Toegevoegde Waarde

  • Wij creëren onvergetelijke evenementen
  • Een scherp oog voor jullie doelstelling
  • Groot en breed netwerk van professionals
  • Persoonlijke benadering
  • Oog voor details

Offerte ontvangen?

Klik hier