Live event – WoW van Toyota

Doel:

Dealers op spectaculaire wijze kennis laten maken met diverse (concept)modellen. Toyota moet niet langer voelen als het braafste jongetje van de klas. Wees Loud & Proud en laat iedereen Waku-Doki voelen (Waku-Doki is de eigenlijk-niet-te-vertalen Japanse frase voor het gevoel van anticipatie en die adrenalinestoot die je krijgt als je op het punt staat iets spannends te doen.)

Hoe:

Dat is de WoW van Toyota! Een dynamisch, indrukwekkend en krachtig totaalconcept waarin de negen nieuwe automodellen van Toyota en Lexus gepresenteerd werden.

Er werd een nieuw model gelanceerd in ieder seizoen van dat jaar. Daarom namen we de gasten tijdens een spektakel-galadiner mee op reis langs de vier seizoenen. Ieder seizoen met zijn eigen geur, kleur en smaak.

Tijdens het diner sloot het podiumprogramma naadloos aan bij de exposure van de nieuwe modellen én het jaargetijde van hun lancering. Een wervelde show bruisend van vitaliteit, kwaliteit, inspiratie en innovatie. Alles was afgestemd op dat bepaalde jaargetijde: van de onderdelen in de show tot en met het uitgeserveerde gerecht.

De uiteindelijke samenwerking was een schoolvoorbeeld van co-creatie: niet alleen tussen opdrachtgever en bureau maar tussen alle betrokken partijen. Live-communicatie op z’n best, onder de regie van ervaren profs.

In vier dagen tijd hebben ruim 1.700 merkambassadeurs tijdens vijf shows kennisgemaakt met de ‘Dat is WoW van Toyota!’.

Resultaat:

Dat laten we onze klant graag vertellen. Caroline van Wijngaarden, Event en Brand Activation Manager Toyota Nederland:

“Dit event heeft een enorme positieve boost gegeven aan de gehele organisatie. Alle medewerkers van ons eigen bedrijf, maar ook van de Toyota-dealerbedrijven, alle zakelijke partners van de Toyota-dealerdirecties tot leveranciers en stakeholders zijn ondergedompeld in de nieuwe Toyota brand en hebben op spectaculaire wijze (Waku-Doki!) kennisgemaakt met al het nieuws. Zonder uitzondering kunnen we spreken van een overall trots gevoel op ons merk en een overweldigende drive om dit jaar – met alle nieuwkomers – tot een groot succes te brengen.”