Content – Website Argility

Doel:

Een nieuwe website ontwikkelen voor Argility; een organisatie ontstaan uit het samengaan van facilitair dienstverleners Argentum en Ucility. Het nieuwe bedrijf kreeg namelijk een nieuwe uitstraling. En daar hoort ook een nieuwe website bij.

Hoe:

Argility vroeg Bax Projects om het volledige websiteontwerp en de bouw ervan te verzorgen, inclusief de look & feel, kleuren en visuals.

Bax Projects ontzorgde de klant van a tot z door niet alleen het webdesign te verzorgen maar ook de minder voor de hand liggende zaken die bij de ontwikkeling van een website komen kijken. Denk aan fotografie voor beeldmateriaal, webhosting en usability.

De design-aanpak bevatte daarnaast voldoende ruimte en tijd voor UX-onderzoek, om zo – onder andere – tot een logische structuur en heldere menu-indeling te komen.

Ook de teksten zijn volledig door Bax Projects ontwikkeld, in samenspraak met beide partijen en rekening houdend met de versmelting van huisstijlen en beide ’tones of voice’.

Resultaat:

Een moderne, gebruiksvriendelijke website waarop de bezoeker snel vindt wat hij zoekt en die aanzet tot actie. Bax Projects neemt het onderhoud ook na oplevering uit handen: als er iets aangepast moet worden, hoeft de klant dat alleen maar door te geven. Bax Projects regelt de rest.