Online event – TKE Home Solutions

Doel:

Een niet alledaags bijzonder product introduceren tijdens een lock-down in Nederland en België, hoe pak je dit aan? Voor TKE Home Solutions was dit een echte uitdaging. Hoe kan je de doelgroep kennis laten maken met dit product en in detail, overzichtelijk en rustig uitleg geven.

Hoe:

Een Europese online meeting faciliteren was het begin van de samenwerking. Samen met TKE Home Solutions hebben wij vervolgens een demo-room ontwikkeld waarin een thuissituatie nagebootst is. Door een live video-verbinding konden consumenten een laagdrempelige productdemonstratie krijgen. Alle features en voordelen van de nieuwste traplift konden op deze manier duidelijk in woord en beeld uiteengezet worden. Bax Projects organiseerde het traject van A tot Z: de inrichting van de demo-room, de techniek, de regie en het online beschikbaar maken van de productintroductie en instructievideo’s.

Resultaat:

De kijker wordt stap-voor-stap meegenomen in de mogelijkheden van deze traplift, alsof men écht in de showroom staat naast de verkoper. Wegens het grote succes hebben we de instructievideo’s inmiddels in zeven verschillende landen opgeleverd!