Live event – Incentive Ibiza

Doel:

Een financiële dienstverlener in de automotivesector wilde de directie van haar dealers bedanken en belonen omdat zij de beste verkoopresultaten van een product hadden in een bepaalde periode.

Hoe:

Bax Projects ontwikkelde een geweldige incentive: een reis naar Ibiza, helemaal op maat. Compleet verzorgd en bedoeld om de gasten samen met hun partner een paar dagen écht in de watten te leggen.

Wij bedachten de exacte bestemming en het totale programma (inclusief vervoer, activiteiten, heerlijke lunches en prachtige diners) en verzorgden de uitvoer en begeleiding van het event 24/7. Alles namen we onze opdrachtgever uit handen: van de eerste teaser aan het begin tot de tussentijdse updates en het uiteindelijke uitzwaaien van de gasten na terugkomst in Nederland.

De gasten logeerden in een bijzonder 5 sterrenhotel met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Tijdens hun verblijf bezochten ze de meest bijzondere plekken op het eiland.

Alles werd tot in de puntjes verzorgd voor de opdrachtgever en haar gasten waarbij een stukje branding niet ontbrak, zoals het speciaal voor deze incentive ontwikkelde eventlogo en logo van de opdrachtgever op de menukaarten bij elke lunch of diner. Subtiel en doordacht op een mooie manier aanwezig. Ook ontving iedere gast aan het eind een mooi aandenken aan deze prachtige trip.

Resultaat:

Superblije gasten die onvergetelijke ervaringen hadden opgedaan en hun best gaan doen om weer mee te mogen op de volgende incentive. Zij waren echt onder de indruk van de volledig verzorgde reis, mede dankzij het hoge serviceniveau en de persoonlijke begeleiding door het enthousiaste team van Bax Projects.

Onze opdrachtgever kon onbezorgd alle aandacht aan haar gasten schenken zonder organisatorische taken aan haar hoofd te hebben. Genieten voor iedereen dus!