Studio Bax verbindt online

Kijk hier hoe we dat voor jou kunnen doen.

Studio Bax; omdat op een positieve manier in contact blijven met jouw doelgroep nú belangrijker is dan ooit tevoren!

Studio Bax raakt online jouw doelgroep op professionele, laagdrempelige, betaalbare, snelle én persoonlijke wijze.

Met een videoboodschap of een online-event bouwen wij, samen met jou, aan een positief verhaal waarmee we jouw merk, medewerkers, klanten of stakeholders inspireren, vermaken en motiveren. Digitaal en online, maar altijd met persoonlijke aandacht.

Wil je uitzenden op je eigen online-kanalen of op een ander digitaal platform? Heb je liever dat we op jouw eigen vertrouwde locatie komen opnemen?  Ons team van specialisten staat voor je klaar om je te ondersteunen in het voorbereiden en uitwerken van jouw online boodschap. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan komen we samen weer een stapje dichterbij het bereiken van jouw doelgroep.

Mogelijkheden Studio Bax: wisselende decors, green screen / chroma key (mogelijkheid om jouw stilstaande of bewegende achtergronden in te monteren), opnames professioneel ge-edit met jouw corporate identity.


Break de Week

Studio Bax presenteert elke woensdag om 12:00 uur ‘Break de Week’. Een luchtige online cocktail van Bax-weetjes, een interview met een interessante gast en vooral: positief nieuws!

Offerte ontvangen?

Klik hier